Slett Vernyra-kontoen

Du kan be om kontosletting her uten å installere appen. Handlingen er permanent.

Har du Vernyra Managed?

Slå av full-slettingsbeskyttelsen på alle administrerte telefoner først. Nettsiden kan ikke stoppe beskyttelsen på en telefon som er frakoblet. Kontosletting tilbakestiller ikke telefonen og fjerner ikke enhetsadministrasjonen.

Dette fjernes

Innloggingskontoen, skyprofilen og tilknyttede enhetsregistreringer, varslingstokener og sikkerhetsopplysninger under brukerprofilen. For Managed fjernes også kontoens kjøpskobling, aktiveringsbinding og oppsettmetadata.

Dette må du håndtere separat

Lokale notater, safe-bilder og PIN-koder på telefonene fjernes ikke av nettsiden. Slå av beskyttelsen før du fjerner lokale appdata på hver enhet. Kontakt administratoren ved behov for å fjerne enhetsadministrasjonen. Kontosletting er ikke en refusjon av Google Play-kjøpet.

Kjøpte ekstra telefonlisenser er knyttet til denne Vernyra-kontoen. Ved permanent kontosletting slettes også disse lisensene og kjøpskoblingene. Å opprette en ny konto gjenoppretter dem ikke automatisk. Bruk telefonbytte i appen når du vil flytte en lisens.

En minimal slettingsoppføring beholdes midlertidig for å sperre gamle økter, med planlagt opprydding sju dager etter fullført sletting. Driftslogger og eventuelle sikkerhetskopier følger egne lagringstider. Se personvernerklæringen.

Bekreft kontoen din

Klargjør sikker kontosletting …

Hvis slettingen ikke blir bekreftet

Ikke anta at alt er slettet. Hvis forespørselen nådde serveren, kan oppryddingen fortsette automatisk. Ved vedvarende problemer, se hjelp og kontakt.